Informació del bloc

Estimats lectors,

Avui fa dos mesos que vaig posar en marxa aquest bloc. Durant l’agost he publicat potser menys del que idealment pretenia, tot i que no sabria dir quin és el ritme de publicació normal perquè, d’una banda, el bloc té poca vida i no puc fer una comparació pràctica amb el ritme real, i, d’altra banda, ara quan comenci el curs segurament no podré estar tant per escriure. En qualsevol cas, he vist que la quantitat de seguidors que té el bloc és bastant limitadeta (per dir-ho d’alguna manera), i a més durant les vacances segurament costa més difondre l’existència d’aquest meu meravellós bloc perquè la gent està concentrada en altres tasques. Espero que els meus articles arribin a més gent, per a la qual cosa he de confiar en vosaltres, fidels lectors, la tasca d’informar tot individu vivent amb capacitat de llegir de l’existència d’aquest bloc, que potser els pot interessar. És un intent (desesperat?) per aconseguir una certa clientela… De totes maneres, de moment puc dir que tinc 3 fidels seguidors subscrits, als quals he d’agrair el seu interès.

A banda de valorar els lectors (suposo que per defecte els blocaires sempre estem molt atents a les estadístiques), també em falta informar d’una cosa: he reorganitzat una mica el bloc: he incorporat una nova pestanya “Com funciona això?” on explico una mica l’organització del bloc i aspectes mecànics, per a aquells que no saben com funcionen les coses o per a aquells que volen saber una mica més bé la lògica del bloc. Així mateix, allà hi ha la possibilitat de deixar comentaris a mode de sistema de comunicació amb un mi per recollir propostes o idees vostres, que rebré encantat. També en aquesta pestanya hi una explicació de com subscriure’s al bloc, sigui per correu o per RSS (l’enllaç del qual, per tant, també he incorporat a la part superior de la franja lateral dreta).

I, per últim, atès que és amb el pas del temps que es van acumulant lectors, i que els nous lectors segurament no llegiran tot el que prèviament ha estat publicat (de moment 23 articles), aquí teniu una selecció d’alguns dels articles que ja he publicat. Són els que penso que m’han sortit millor i poden ser més interessants i poden representar els diversos tipus d’articles que publico:
El que hi ha d’amagat: observació del masclisme a la nostra societat a través d’un espectacle de màgia.
Responsabilitat democràtica: comentari de les declaracions del síndic i crítica a la gestió de Felip Puig.
El tricolor: petita explicació i assaig històric sobre la simbologia liberal de les banderes tricolors.
-[El principi de]… la presumpció d’innocència: comentari i reflexió sobre aquest principi polític.
En pro de la igualtat sexual: comentari a favor dels drets dels homosexuals a partir de tres situacions d’actualitat.
Reflexions sobre els aldarulls del Regne Unit: comentari i reflexions sociològiques d’aquest fenomen.
El papa (el de Roma) i el laïcisme: comentari sobre la postura de l’Església i el laïcisme a Espanya.
2-9-1945: capitulació del Japó: explicació històrica de la rendició del Japó i el final de la guerra.

De cara al futur, tinc pensat de publicar en la propera setmana dos articles analítics sobre el moviment dels indignats, un que serà un comentari ampli i un altre que valorarà les propostes polítiques, i un article divulgatiu sobre utopies i ideologies. Així mateix, estic incubant un projecte d’una sèrie d’articles que recolliré en una secció especial, articles que tractaran sobre grans mentides històriques, però per això encara falta.

Això és tot. Qualsevol altre canvi o altra valoració del bloc us serà comunicada.
Només em falta dir gràcies per llegir-me!!

Anuncis

About Ectòrix

Llicenciat en Història i graduat en Sociologia. Sóc professor interí i em dedico, tant intensament com puc, a la política.

Posted on 8 Setembre 2011, in Bloc. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Comentaris

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: