Número 100 de Mientras Tanto

Permeteu-me que avui us faci una petita referència cultural de difusió sobre la revista Mientras Tanto, de la qual teniu l’enllaç posat als webs d’interès d’aquest bloc. Mientras Tanto és una revista de crítica i reflexió social fundada el 1979, i ja des del 2003 va començar a difondre’s en format digital. Aquest mes ha fet “anys”: ha sortit el número 100.
Manuel Sacristán i Giulia Adinolfi van ser els impulsors d’aquesta revista, d’ideari comunista vinculat a l’ecologisme i el feminisme. Cerca l’emancipació social, almenys pretén presentar i analitzar eines d’emancipació social, amb l’objectiu de construir conjuntament, analíticament i racionalment uns nous referents socials i culturals. Tal com podem llegir a la seva mateixa pàgina web, Los colores de la revista expresan sus intenciones: es roja, como contraria a los sistemas sociales de explotación; verde, como revista ecologista; violeta, como revista antisexista; blanca como revista pacifista y contraria a la violencia.

Aquesta revista és un referent que no convé ignorar, amb potentíssims articles i una gran càrrega crítica, de base marxista, al darrera. Si esteu interessats a subscriure’us, gratuïtament, evidentment, al butlletí mensual, només cal que seguiu aquest enllaç

Anuncis

About Ectòrix

Llicenciat en Història i graduat en Sociologia. Sóc professor interí i em dedico, tant intensament com puc, a la política.

Posted on 6 Març 2012, in Cultura, Informació and tagged , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Comentaris

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: