Ja he fet l’entrevista a Artur Mas

Com suposo que ja deureu saber, vaig fer una entrevista al president de la Generalitat. Si no ho sabeu, clicant aquest enllaç us en podreu informar, ja vaig explicar per què i com va ser l’experiència de la reunió preparatòria amb altres estudiants. Doncs bé, tal com tocava, avui ha sortit publicada en el diari El Punt/Avui. Podeu trobar-la a la seva plana digital, tant escrita com en vídeo. Anava a posar-vos el vídeo directament, però no surt: o bé no sé fer-ho, o bé el WordPress no accepta aquest tipus de vídeo, per tant haureu d’anar a l’enllaç del diari i mirar-ho allà. En tot cas, jo surto al minut 35.
Podeu veure també tots els vídeos de les entrevistes a la resta de candidats seguint aquest enllaç.

 

Foto: Andreu Puig, El Punt/Avui

Actualització: amb posterioritat a l’entrevista, el diari ens va dir que també intentarien concertar una trobada amb tots els líders polítics i els estudiants al Parlament. Podeu saber com va anar aquesta trobada, que lògicament va tenir lloc després de publicar aquest article, aquí.

Anuncis

About Ectòrix

Llicenciat en Història i graduat en Sociologia. Sóc professor interí i em dedico, tant intensament com puc, a la política.

Posted on 23 Novembre 2012, in Dins les nostres fronteres, Opinió and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 4 comentaris.

Comentaris

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: