Infoblog: pausa intermitent

Estimats lectors,

Lamento informar-vos que difícilment podré seguir el mateix ritme de publicació que he seguit fins ara. Si vull publicar entrades ben desenvolupades, hi he de dedicar un temps, temps que, malauradament, hauré de destinar, en canvi, a altres feines. Efectivament, com ja em va passar sobretot a mitjan curs passat, aquest curs ja preveig que estaré força ocupat concentrant-me en qüestions acadèmiques i en altra mena de qüestions de la universitat.

Justament les entrades que he publicat aquest estiu, sobretot les darreres, penso que són d’aquestes entrades que he dit “ben desenvolupades”. Tenia temps i ganes per fer-ho. També tenia pensat des de fa un temps de publicar un article sobre les polítiques anticrisi i un altre sobre la corrupció dels partits polítics, articles que, de fet, estan en preparació. Com que ara com ara expressament no hi puc destinar un temps concret i regular, els aniré fent mica en mica, i a mesura que els tingui els aniré publicant. Ara sí que us puc dir que la propera cosa que penjaré serà, per tercer any, el discurs alternatiu de la Diada del president Mas.
Això vol dir, per altra banda, que, si he d’escriure alguna cosa, segurament serà algun article més senzillet, perquè no em suposa una dedicació tan gran, tot i que, de fet, em continua robant temps i continuaré tenint altres coses al cap. Penso, a més -si efectivament estic tan ocupat com crec que estaré-, que almenys fins Reis no podré de nou tenir temps lliure per abocar-me a elaborar articles per al blog. Això vol dir, doncs, que no puc estipular segur un ritme regular de publicació, per això dic que aquesta pausa d’escriure serà intermitent, perquè si no puc, doncs no ho faré, i si puc, doncs ho faré. No obstant, jo procuraré ni que sigui publicar una cosa per mes.

Espero que no us avorriu sense llegir les meves observacions. Però recordeu que sempre podeu fer una ullada als arxius.
Salutacions

About Ectòrix

Llicenciat en Història i graduat en Sociologia. Sóc professor que després d'uns anys exercint he anat a Alemanya a seguir la carrera docent. Em dedico, tant intensament com puc, a la política.

Posted on 8 Setembre 2013, in Bloc. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Comentaris

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: