Conferència sobre l’EEES

Fa una setmana, el passat dia 15, el vicerectorat d’Estudiants i Política Lingüística de la UB, conjuntament amb l’Observatori de l’Estudiant (un observatori depenent d’aquest mateix vicerectorat, però format per estudiants que es dediquen a investigar sobre qüestions referents a la realitat estudiantil), van organitzar una jornada sobre “La dimensió social a l’Espai Europeu d’Educació Superior”. La jornada constava de dues parts: en primer lloc, una conferència estrictament parlant, realitzada pel sociòleg Antonio Ariño, que explicava la dimensió social i donava algunes dades referents a la desigualtat d’accés a la universitat; i una segona part protagonitzada pels estudiants de l’Observatori, que exposaven breument els seus grups de treball, és a dir, explicaven què investigaven i què pretenien.

Doncs bé, jo mateix vaig participar a la conferència exposant un parell de grups de treball, perquè participo a l’Observatori de l’Estudiant. La jornada va ser gravada en vídeo, que trobareu en aquest enllaç. La conferència que ens va oferir el professor Ariño va ser prou interessant, per això recomano la seva visualització. Per altra banda, si us fa gràcia (i és per això que he escrit aquest article), òbviament també podeu escoltar la meva intervenció:  em podeu veure durant un quart d’hora a partir del moment 64′ 25”. En qualsevol cas, podeu llegir una ràpida crònica oficial sobre la jornada en aquest enllaç.

Anuncis

About Ectòrix

Llicenciat en Història i graduat en Sociologia. Sóc professor interí i em dedico, tant intensament com puc, a la política.

Posted on 24 Octubre 2013, in Divulgació, Educació and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Comentaris

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: