Xerrada sobre la desobediència civil i la marxa que el SAT ha proposat

El passat dia 29 va tenir  lloc a la meva facultat, la d’Economia i Empresa, una xerrada organitzada pel grup de professors crítics Professorat en Diagonal i l’Assemblea d’Estudiants entorn de la desobediència civil. No només l’esmento aquí perquè va ser molt interessant (de fet, va ser una xerrada inserida dins d’un cicle de xerrades que va ser tot ell interessant), sinó també pels ponents que van participar-hi: Gerardo Pisarello, una representant de la PAH, una activista antimilitarista i, sobretot (i aquest és l’element atractiu), Diego Cañamero, portaveu del Sindicato Andaluz de Trabajadores, que, per si no el coneixeu, és aquell sindicat que va organitzar expropiacions d’aliments a supermercats, cosa que va generar tanta alarma entre els conservadors. D’altra banda, aquest sindicat ha proposat fer una gran marxa al març a Madrid on conflueixin tots els sectors de lluita social contra la precarietat, l’atur i les injustícies socials. Ho explica breument a la seva intervenció, tot i que la gràcia de la intervenció és la seva indignació i el to exhortatiu.

Per això, doncs, a falta d’articles en aquet blog de producció pròpia, us convido a llegir el resum de la xerrada que trobareu al blog de l’Assemblea d’Estudiants d’aquella facultat i, especialment, a mirar-ne el vídeo, perquè no només és més complet, sinó que per descomptat les proclames i la crida a la mobilització que fa en Cañamero només tenen sentit si s’escolten. Bé, en realitat heu de tenir present que el vídeo encara no està editat ni penjat, de moment només hi ha la gravació en directe de l’acte a internet (amb poca qualitat i sense la intervenció del ponent inicial), però us la podeu mirar si no voleu esperar al vídeo complet, que suposo que es penjarà durant els propers dies.

Anuncis

About Ectòrix

Llicenciat en Història i graduat en Sociologia. Sóc professor interí i em dedico, tant intensament com puc, a la política.

Posted on 30 Novembre 2013, in Consideracions polítiques, Divulgació and tagged , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Comentaris

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: