Què és això

Vivim en un món divers i agitat, amb profundes tensions i contradiccions. Aquest bloc pretén acostar-se a la realitat social per poder entendre el que ens envolta, tant a partir de l’actualitat política, com a partir del desgranament dels elements constants que donen sentit a la nostra realitat.

En aquest bloc trobareu reflexions, comentaris i anàlisis sobre temes o aspectes diversos de la realitat des de diversos punts de vista: històric, sociològic, ètic… Les entrades publicades poden variar des de simples comentaris o opinions personals fins a articles més elaborats d’informació o fins i tot divulgació d’un tema concret, de manera que també poden diferir en la seva forma: poden ser llargues o més curtes, més serioses o menys, més tècniques o més simples…  En tot cas, sempre ho comentaré tot al màxim que pugui de manera imparcial, però no neutra, perquè analitzar la realitat per poder-ne veure la complexitat i els elements entrelligats implica fer-ne una crítica per identificar allò que és preferible per poder canviar aquesta realitat i progressar socialment.

A més d’aquest bloc escrit, també tinc un videobloc (de recent creació), amb el qual persegueixo el mateix objectiu i faig, per això, reflexions com les que faria en aquest bloc, però de forma més breu, més focalitzada i evidentment oral, la qual cosa penso que a vegades és més còmode. Precisament per aquest motiu, concebo el bloc i el videobloc com un paquet, crec que són complementaris, són dues maneres diferents de fer en essència el mateix. És per això que suggereixo que tant llegiu el bloc com mireu els vídeos, que, de fet, publicaré també aquí.

%d bloggers like this: