Què és això

Vivim en un món divers i en moviment on l’actualitat canvia constantment. Aquest blog pretén acostar-se a la realitat social, sovint a través de l’actualitat tant política com d’altres qüestions diverses, per reflexionar-hi, donar-ne un punt de vista concret i explicar el que ens envolta, procurant identificar també quins elements constants existeixen que donen sentit a la nostra realitat social.

En aquest blog trobareu comentaris, reflexions i opinions sobre aspectes diversos que tenen a veure amb els meus interessos i els meus coneixements, sobre l’actualitat o sobre aspectes temàtics. Almenys publicaré un cop per mes, ja que tinc poc temps per dedicar-m’hi (abans com a mínim ho feia un cop per setmana). Les entrades publicades poden variar des de simples comentaris o opinions personals fins a articles més elaborats d’informació o fins i tot divulgació d’un tema concret, de manera que també poden diferir en la seva forma: poden ser llargues o més curtes, més serioses o menys, més tècniques o més simples…  Això és així perquè dependrà de la mateixa realitat exposada i de la manera com vulgui explicar aquesta realitat. En tot cas, sempre ho comentaré tot al màxim que pugui de manera imparcial, però no neutra, perquè es tracta també de criticar i valorar, i això sempre es fa amb un criteri determinat i des d’una òptica concreta.

Si voleu detalls no indiscrets de mi, mireu aquí. Si voleu detalls sobre l’estructuració del bloc o si teniu alguna suggerència a dir, adreceu-vos aquí.

%d bloggers like this: