Qui escriu això

Jove professor de secundària, interessat també en la comprensió àmplia del món i en la seva transformació progressista per mitjà de la política.

M’he llicenciat  en Història, amb intenció vocacional precisament de ser professor havent fet el màster corresponent, i posteriorment graduat en Sociologia, amb objecte d’enriquir el meu coneixement i unir ambdues disciplines per entendre i observar més críticament el món al meu voltant. Intento, malgrat la meva professió, no desvincular-me completament del món acadèmic: investigo dins l’Observatori de l’Estudiant de la Universitat de Barcelona.

Participo tant intensament com puc en política, aferrat sempre als principis fonamentals de la Revolució Francesa: llibertat, igualtat i fraternitat. Procuro que els humils coneixements que tinc m’ajudin a orientar i donar valor a la meva acció política.

Si us interessa, també podeu seguir-me a Twitter, on em vaig fer un perfil més tard d’obrir-me el bloc per poder fer comentaris més breus i d’estil diferent als escrits d’aquí. Podeu seguir-me buscant el meu usuari @ectorix o clicant a la icona que hi ha a la capçalera. Així mateix, també podeu seguir el meu videobloc a Youtube, on faig anàlisis i crítiques també com les d’aquest bloc, però de forma breu i evidentment oral.

%d bloggers like this: